Britisk Motor Show | 2022

Britisk Motor Show er træffet for folk med hang til alt britisk, om det så er biler, busser, lastbiler, motorcykler, traktorer eller varevogne og uanset alder på køretøjet.

Siden 2014 har vi hvert andet år afviklet vores træf, hvor vi startede traditionen i på Virksund Kursuscenter, i 2016 blev træffet afholdt på Spøttrup Borg og i 2018 på Strandet Hovedgaard.

Planen var også at træffet i 2020 skulle afvikles på Strandet Hovedgaard, men grundet Covid-19 situationen i hele verdenen måtte vi desværre aflyse træffet og springe dette træf over.

Derfor glæder vi os til, at vi igen i 2022 kan afholde træffet som denne gang afvikles i Fruerlundperken i Øster Hurup.

Den store park giver os mange muligheder både til udstilling, overnatning via camping og plads til mange køretøjer fra hele Europa.

Britisk Motor Show afholdes i Pinsen fra fredag d. 3. juni til og med søndag den 5. juni, hvor vi fejrer National Historisk Køredag og måske med en skøn køretur i lokalområdet. Lørdag den 4. juni  bliver den store udstillingsdag, hvor vores store træfdag afholdes og hvor der er mulighed for forplejning med festlige og kulturelle tiltag.

Stedet ligger i den fantastiske natur tæt på vandet, så der er rig mulighed for at alle får en skøn weekend.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Alle køretøjer må deltage så længe de er lavet/produceret i Storbritanien, men også køretøjer fabrikeret af britiske producenter i udlandet er velkommen til Britisk Motor Show.

Alle årgange er velkomne til at deltage i Britisk Motor Show.

I øjeblikket har vi tilmeldinger fra Danmark, Norge og Sverige, men håber også på besøgende fra England, Holland og Tyskland.

Det er vigtigt at understrege at man godt kan deltage i træffet kun om lørdagen i Fruerlundparken uden forhåndstilmelding, men arrangørerne vil alligevel gerne have en fornemmelse af hvor mange der deltager og derfor vil en tilmelding være til stor hjælp for os.

Der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Jensen, Jowett, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rolls Royce, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall, Wolseley og mange andre stolte engelske køretøjer.

Igennem hele Britisk Motor Show vil der være mulighed for at købe dansk og engelsk øl, men også træffets eget øl, Britisk Motor Show Classic 2022, vil kunne nydes sammen med god mad og andre delikatesser.