International Vauxhall Meeting
                      – oprindelse og navn

Vauxhalls 100 års jubilæum blev i 2003 afviklet med et storslået løb rundt omkring i England, hvor deltagere fra  hele verden deltog i The 1000 Mile Trial.

The Vauxhall Centenary og The 1000 Mile Trial blev startskuddet til de efterfølgende træf kaldet International Vauxhall Meeting, hvor deltagerne fra de forskellige lande mødtes for at holde kontakten vedlige.

I juli 2003 deltog en dansk delegation i træffet National Vauxhall Rally i Billing, hvor Freddy Laursen havde en speciel mission.

Der skulle sættes fokus på afviklingen af det første International Vauxhall Meeting i Danmark 2004, som skulle afholdes på Sjælland og med en udstilling i Tivoli, København.

Deltagere fra Danmark, England, Holland, Norge og Sverige deltog i det første International Vauxhall Meeting, som dermed skabte grundlag for de næste års træf rundt omkring.

Sidenhen er der blevet afviklet International Vauxhall Meeting i Australien, England, Holland, Irland, Schweiz og Sverige.

Seneste træf i Danmark blev afholdt på Skive-egnen i 2017, mens træffet for 2023 blev afviklet i England og de smukke lokationer New Forrest og Isle of Wight dannede rammerne om et træf.

 

 

Efter International Vauxhall Meeting blev Freddy Laursen kontaktet med henblik på, at Danmark i 2024 skulle være vært igen.

Det var en nem beslutning, som der ikke skulle tænkes længe over og derfor var meldingen kort og kontant “Vi er klar i Danmark”  

Som initiativtager til Britisk Motor Show og ansvarlig for flere events igennem årerne, var der ikke et sekund og spilde.

Folk med indblik i danske træf stak hovederne sammen, valget faldt på Viborg som destination og så gik slaget ellers sin gang.

Vi er nu i fuld gang med at planlægge International Vauxhall Meeting 2004, hvor vi forventer besøgende køretøjer fra Danmark, England, Holland, Norge og Sverige. Endvidere krydser vi fingre for, at se venner og bekendte fra Belgien, Finland og Schweiz og Tyskland. 

Teamet bag International Vauxhall Meeting 2024 er skruet godt sammen, så vi er klar til at modtage gæster og publikum i løbet af Pinsen.

Vi glæder os til at samarbejde med interesser fra Viborg, om afviklingen af et fantastisk træf med fokus på Vauxhall og Bedford.

Arrangører: Made In Great Britain Association